اخبار استان

در جلسه شورای اداری شهرستان مطرح شد:
مدل اقتصادی برای توسعه فاروج فقط در حد تئوری
 
میم پرور- در شهرستان سند و مدل اقتصادی برای توسعه تعریف نشده، هر چند مواردی بوده که در آمایش ها گفته شده ولی به صورت تئوری باقی مانده است. نماینده مردم فاروج و قوچان در مجلس شورای اسلامی با بیان این مطلب در جلسه شورای اداری فاروج،  مشارکت مردم در توسعه شهرستان را خواستار شد. «علی آذری» اظهارکرد: برای توسعه شهرستان توجه ویژه ای به شناخت ظرفیت ها، خلاقیت ها و توانمندی ها وجود دارد و کمیته ای برای تسهیلگری و انعطاف قوانین و مشارکت مردم در توسعه پایدار روستایی و شهری باید تشکیل شود. «مسعود صادق تیتکانلو» فرماندار فاروج هم با اشاره به 10 پروژه تعریف شده برای شهرستان اظهارکرد: تمام این پروژه ها در حوزه های آب شرب، مجتمع فرهنگی و هنری، استخر دانش آموزی، سالن ورزشی کارگران، احداث فاز اول کارخانه کاغذ، بازارچه زعفران و ... با جدیت طی امسال پیگیری می شوند و در مناسبت های مختلف به بهره برداری خواهند رسید. 
«جعفری» رئیس دادگستری فاروج نیز گفت: وظیفه همه ما در این دوران که در محاصره استکبار جهانی هستیم حفظ اتحاد، انسجام و تعامل قوای سه گانه است.

 

تولیدکنندگان فرش و صنایع دستی چشم انتظار امهال وام ها
مرتضوی- 50 درصد کارگاه های تولیدی صنایع دستی و فرش خراسان شمالی به واسطه شیوع کرونا  و گرانی مواد اولیه تعطیل شده اند و  فعالان این عرصه منتظر امهال 2 ساله وام های بانکی هستند.مدیرعامل اتحادیه صنایع دستی خراسان شمالی با اشاره به فعالیت 24 هزار فعال صنایع دستی و فرش و این که اکثر کارگاه های صنایع دستی تعطیل شدند و تولیدات تا 60 درصد کاهش پیدا کرده است، افزود: آمار دقیقی از کارگاه های صنایع دستی در استان وجود ندارد اما به طور میانگین 50 درصد کارگاه ها به دلیل گرانی مواد اولیه که برگرفته از ارز و دلار است، تعطیل شده اند.«ایزانلو» ادامه داد: 30 درصد فعالان صنایع دستی در حالت تعلیق، بیکاری و در انتظار تغییر وضعیت بازار هستند.وی با بیان این که تسهیلات به تنهایی کارساز نیست بلکه باید امهال وام های بانکی را به مدت یک تا 2 سال برای تولید کنندگان فرش و صنایع دستی انجام دهند، زیرا هیچ گونه خرید و فروشی وجود ندارد و نمایشگاهی در سطح ملی و استانی برگزار نشده است، خاطرنشان کرد:  تسهیلات 12 تا 16 میلیون تومانی دردی را از تولید کنندگان دوا نمی کند و باید مهلت یک تا 2 ساله برای فروش  تولیدات به فعالان این بخش داده شود.وی بیان کرد: فروش به دلیل نبود بازار و مراجعه  نکردن توریست ها به صفر رسیده و دپو چندین برابر شده است.