printlogo


از میان خبر ها

سنجش نوآموزان
نجفیان- پایگاه سنجش نوآموزان پیش دبستانی و بدو  ورود به دبستان در اسفراین از شنبه فعالیت خود را آغاز می کند.معاون آموزش ابتدایی مدیریت آموزش و پرورش اسفراین گفت: سنجش 2 هزار و 500 نوآموز پیش دبستانی و بدو ورود به دبستان در دستور کار 2 پایگاه ثابت و سیار برای سنجش سلامت قرار خواهد گرفت.«طاهره قلعه نویی» با اشاره به این که در گام نخست از 20 خرداد تا 20 تیر، سنجش هزار و 200 نوآموز بدو ورود به دوره ابتدایی اجرا خواهد شد، افزود: پس از آن نیز روند سنجش نوآموزان دوره پیش دبستانی مورد تاکید قرار خواهد گرفت.
 
تشییع پیکر اهدا کننده عضو در شیروان
عوض زاده_ روز گذشته پیکر جوانی که اعضای بدنش به 6 بیمار اهدا شده بود در شیروان تشییع شد.رئیس شبکه بهداشت و درمان شیروان گفت: «رحمان نادری» جوان 34 ساله شیروانی که با ضایعه مرگ مغزی روبرو شده بود 6 عضو از بدنش به 6 نفر نیازمند اهدا شد.«حسین زارع» افزود: 2 کلیه، 2 قرنیه، کبد و پوست  اعضای بدن این فرد بود که به بیماران نیازمند اهدا شد.
 
10 مرکز بهداشتی، درمانی احداث می شود
نجفیان- احداث 10 پروژه مرکز بهداشتی، درمانی روستایی در دستور کار دانشکده علوم پزشکی اسفراین قرار دارد.رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی اسفراین گفت: احداث پروژه مراکز بهداشتی، درمانی روستایی در توی، فرطان، ایرج، بام، صفی آباد، زرق آباد و سارمران آغاز شده است.دکتر « نیک روش» با اشاره به این که 3 خانه بهداشت در روستاهای ایزی، کلاته میرزا رحیم و کلاته آقازاده هم احداث خواهد شد، افزود: 14 هزار و 600 مترمربع فضای زیرساختی و زیربنایی حوزه بهداشت، درمان و سلامت هم در اسفراین با اعتبار 215 میلیارد ریال در دست احداث است.