اهالی دار القرآن عصر یک شنبه در میزبانی از نخستین نماینده ولی فقیه در استان سنگ تمام گذاشتند. نماینده ولی فقیه در استان در سفر به شهرستان اسفراین در میدان پهلوان کشوری مورد استقبال اسفراینی ها قرار گرفت و در ابتدا در مزار شهدای حرم و شهدای فاجعه منا حضور یافت و به مقام شامخ شهدا ادای احترام کرد.آیت ا... «یعقوبی» همچنین در برنامه های جشن «در سایه سار خورشید» و در جمع حوزوی ها و طلبه های این شهرستان حضور یافت و سخنرانی کرد.
پذیرش ولایت اهل بیت(ع)؛ درک تجربه بهشتی
پذیرش ولایت اهل بیت(ع) درک تجربه بهشت است.نماینده ولی فقیه در استان با اعلام این مطلب در جشن «در سایه سار خورشید» در مسجد امام رضا(ع) اسفراین، انتصاب نماینده ولی فقیه در استان را یک هدیه و عطیه به مردم در سالروز تاسیس استان دانست.آیت ا... «ابوالقاسم یعقوبی»، نمایندگی ولی فقیه را یک امانت توصیف کرد و افزود: همه باید زینت ولایت باشیم.وی با اشاره به این که حضور در مجالس و محافل با نام اهل بیت(ع)، آرامش و اطمینان روز قیامت را در پی خواهد داشت، خاطرنشان کرد: امامت جلوه و جمال الهی است.وی با بیان این که علم به منش و روش امامت، نخستین پایه زیارت با معرفت است، افزود: خدا، رسول(ص) و ائمه هدی(ع) ناظر بر اعمال هستند.وی اضافه کرد: 38 سال است که مردم وفادار جمهوری اسلامی سروقامت و سربلند پای ولایت ایستاده اند.وی انقلاب اسلامی را عطیه الهی دانست و افزود: انقلاب اسلامی مایه حفظ دین و اساس اسلام ناب محمدی(ص) است.
حوزه علمیه یاور ولایت است
حوزه علمیه بازو و یاور ولایت فقیه است.نماینده ولی فقیه در استان با اعلام این مطلب در دیدار با طلاب و روحانیان شهرستان اسفراین در مدرسه علمیه ولیعصر(عج) گفت: بندگی خداوند و نابودی طاغوت دو بال دین است.آیت ا... «ابوالقاسم یعقوبی» افزود: رسالت انبیا تبیین بندگی خداوند و آغاز پیوند با خداست.وی با بیان این که بندگی در متن زندگی است، خاطر نشان کرد: بندگی بخش جدایی ناپذیر زندگی، جوهره اساس زندگی و سکوی پرش است.وی با بیان این که نباید در عرصه زندگی دنیا قبله ما شود، تصریح کرد: عقربه زندگی باید به سمت خدا باشد.وی محور خودسازی را بندگی دانست و افزود: یک روحانی و طلبه موفق صاحب ارتباط موفق با خالق و مخلوق است.وی با اشاره به این که نباید زیر بار ظلم رفت، تصریح کرد: باید طاغوت را در مسیر بندگی از میان برداشت.وی با اشاره به آفت طاغوت فرهنگی عنوان کرد: عده ای در لباس علم و عالم حکومت اسلامی را قبول ندارند و با ولایت زاویه دارند که مصداق آفت طاغوت فرهنگی است.وی ایمان و روحیه استبدادستیزی و استکبار ستیزی را بال های پرواز به سمت بندگی دانست و افزود: حوزویان باید رسالت های الهی را به مردم ابلاغ کنند.وی اضافه کرد: حوزه علمیه باید انقلابی فکر کند و بماند.
در حاشیه
- آیین استقبال از نماینده ولی فقیه با حضور مردم و مسئولان در میدان پهلوان کشوری برگزار شد.
- با ورود نماینده ولی فقیه به شکرانه انتصاب نماینده ولی فقیه، یک راس گوسفند ذبح شد.
- نماینده ولی فقیه به استقبال از کاروان خدام آستان قدس رضوی با نام در سایه سار خورشید رفت.
- در این مراسم نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی، امام جمعه و سرپرست فرمانداری اسفراین با هدف ادای احترام به ساحت مقدس شهدا در گلزار شهدای شهرستان در بهشت زهرا حضور یافت.
- حضور در مزار شهید مدافع حرم و شهدای فاجعه منا از برنامه های حضور نماینده ولی فقیه در گلزار شهدای شهرستان بود.
- نماینده ولی فقیه و همراهان در مدرسه علمیه هم حضور یافتند و بعد از استقبال طلاب و روحانیان، آیت ا... یعقوبی سخنرانی کرد.
- حضور آیت ا... یعقوبی در مسجد اعظم امام خمینی(ره) با استقبال نماز گزاران روبه رو شد. سپس آیت ا... به همراهی کاروان در سایه سار خورشید راهی مسجد امام رضا(ع) شدند.
- آیت ا... «یعقوبی» با استقبال مردم اسفراین در مسجد امام رضا مواجه شد و برنامه های قرآنی اجرا شد.
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
حجت الاسلام «قلی زاده» به خبرنگار ما گفت: امسال آل سعود مردم را از فریضه الهی حج محروم کرد تا خوش خدمتی اش را به بدخواهان و قدرت های تمامیت خواه اثبات کند. امام جمعه فاروج پیشنهاد دارد مراسم برائت از مشرکین امسال همزمان در شهرستان ها برگزار شود. به گفته وی، برگزاری این مراسم به نوعی پاسخی است برای آنانی که نمی توانند مراسم برائت از مشرکین را تحمل کنند و مهم تر این که فضا را معطر می نماید حال و هوای آن فریضه معنوی. حجت الاسلام «قلی زاده» با بیان این که به هیچ عنوان این نوع ظلم ها باعث تضعیف روحیه الهی و معنوی مردم ما نمی شود، عنوان کرد: قبله آل سعود قدرت های جهانی هستند که مخاطب برائت از مشرکین نیز می باشند و با اشاره آن ها آل سعود به خوش خدمتی پرداخته است اما غافلند که چراغی که ایزد برافروزد با محدودیت های این چنینی خاموش نمی شود.امام جمعه فاروج گفت: برگزاری همزمان نمادین مراسم برائت از مشرکین می تواند پاسخی باشد برای بدخواهانی که فکر می کنند اگر ملت ما را از حج ابراهیمی محروم کنند فریاد برائت را می توانند خاموش کنند.او بر این باور است که شرکت کنندگان در این برنامه می توانند از حجاجی که بنا بود به حج بروند انتخاب شوند و البته تاکید دارد این پیشنهاد نیاز دارد که از درون کوره تدبیر و اندیشه عبور کند.
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
اکرم اسعدی- دیروز آیت ا... روز پرکاری را گذراند. بیت نماینده ولی فقیه، روز گذشته همچون روزهای قبل شاهد جلسات متعددی بود؛ جلسه پشت جلسه. آن ها آمده بودند تا عشق و ارادت خود را به رهبر و مرجع شان نشان دهند و رهنمودی از نماینده آقا بگیرند. این دفتر از نخستین روز انتصاب اولین نماینده ولی فقیه در استان شاهد قدرشناسی مردم و مدیران است اما روز گذشته کاغذ خبر با من بود.
5 جلسه پشت سر هم فقط در شیفت صبح، این در حالی بود که روز گذشته مراسم سنگین دیدار مردم اسفراین با آیت ا... نیز برگزار شده بود. جالب بود دستور کار این جلسات متفاوت بود از سیاسی تا ورزشی و اجتماعی و ارزشی. البته حضور مردانی که روزگاری نمایندگی می کردند شجاعت، حریت و دلاوری ایرانیان را(آزادگان) حال و هوای دیگری بخشیده بود(بوی شهیدان می دادند).
آیت ا... «یعقوبی» صریح و بی پرده به کالبدشکافی وظایف دستگاه های دولتی می پرداخت و رهنمودهای کاربردی خود را از حاضران دریغ نمی کرد و چنان مسلط به آسیب شناسی می پرداخت که گویا سال ها همکار سازمانی آن ها بوده است. کادرسازی در ادارات از اموری است که به نظر آیت ا... نیاز به عینک و جدیت خاص دارد. خطر انسان های قلابی شبیه فاکتورهای ساختگی است همان گونه که یک فاکتور ساختگی خطرناک است و سلامت یک دستگاه را به هم می ریزد انسان های قلابی نیز خطرناکند.
مواظب آدم سازی ها باشیم
نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی در دیدار مدیرکل و کارکنان حراست استان گفت: مواظب آدم سازی ها باشیم، برخی ها همان طور که فاکتور درست می کنند، ممکن است آدم هم درست کنند. وجود فساد اداری، مشروعیت و کارآمدی دولت ها را در بلند مدت به چالش می کشاند که به سادگی نمی توان نگاه منفی و ذهنیت بد به وجود آمده را برطرف کرد.
آیت ا... «یعقوبی» افزود: در نهج البلاغه هم تاکیدهای زیادی در زمینه حراست شده است و نقش مهم و اساسی حراست در اجرای قانون و جلوگیری از فساد کاملاً مشهود و برخورد با اعمال خلاف قانون، خلاف انضباط و ضوابط اداری و یا منکرات اداری یکی از وظایف اصلی حراست هاست.وی خاطرنشان کرد: نظام اسلامی یک امانت است که برای آن خون ها ریخته شده است و مدیرانی مانند شهید رجایی که سرتا پای آن ها خدمت بوده است پای این نظام ایستاده اند.
آیت ا... «یعقوبی» افزود: باید امانتدار خوبی باشیم و اگر ورودی ها را خوب چینش کنیم، خروجی های خوبی خواهیم داشت؛ بنابراین دولت باید در ورود مدیران در ساختارهای اداری دقت کافی را انجام دهند.
وی خاطرنشان کرد: حراست معبد و یکی از واجبات حفظ نظام اسلامی است و کسانی که به حفظ نظام اسلامی کمک می کنند، کاری عبادی انجام می دهند. حساسیت و دقت می تواند نقش مهمی در حفظ استقلال و امنیت جامعه داشته باشد و باید ملاحظات زیادی در این زمینه در نظر گرفته شود.وی خطاب به مدیرکل و کارکنان اداره کل حراست خراسان شمالی تأکید کرد: حق و قانون را سرلوحه کار خود قرار دهید.
مدیر کلی ورزشی و ارزشی
نماینده ولی فقیه در استان، همچنین در دیدار مدیرکل و کارکنان اداره ورزش و جوانان، مدیر این اداره کل را فردی ورزشی و ارزشی خواند که 2 بال ورزش و ارزش در او به طور همزمان رشد کرده است و کارکنان این اداره را به تربیت جوانان ورزشی و ارزشی توصیه کرد؛ جوانانی که آماده به کار، مردم شناس و معروف گستر باشند.
آیت ا... «یعقوبی» با بیان این که نظام ما امروز به انسان های شجاع، قهرمان، مدافع حریم و حرم نیاز دارد، اظهارداشت: امروز 2 رقم مدافع نیاز داریم، مدافعانی که آن سوی مرزها هستند و حرم ها را در مقابل داعشی ها حفظ می کنند و ما نیز در داخل باید حریم ولایت، ارزش ها، خون شهدا و حرمت خانواده های شهدا را حفظ کنیم و این وظیفه ماست و اگر چنین باشد، خدا هم مدافع ماست.
وی با اشاره به داستان طالوت و جالوت در قرآن، خاطرنشان کرد: قرآن در این داستان، 2 معیار توانایی جسمی و دانش گستری را معیاری برای مدیران ذکر کرده است. البته ملاک های دیگری مانند امانت داری، تعهد، دینداری و غیره هم برای مدیران وجود دارد اما این 2 ویژگی خاص است و قرآن بر آن ها تأکید کرده است و به عبارتی می توانیم بگوییم یکی از آیاتی که قرآن در آن به ورزش اشاره کرده است، همین داستان طالوت و جالوت است و همانطور که خوراک فکر مهم است، خوراک جسم هم مهم است و الحمدلله کشورمان در این 2 زمینه نمونه ها و اسوه های بزرگی دارد مانند مرحوم تختی که هم علم و آگاهی و هم توانایی جسمی داشت.
وی تصریح کرد: اگر دشمن بخواهد ما نباشیم، ما هم همه جمع می شویم تا او نباشد دست ما عامل اتحاد ماست و در عمل باید مشت گره کرده در مقابل استکبار باشیم.
امام جمعه بجنورد به منویات مقام معظم رهبری در دیدار وزیر و کارکنان وزارت اطلاعات اشاره و بیان کرد: رهبر انقلاب در این دیدار، دشمن شناسی و انقلابی بودن را 2 عامل به وجود آمدن انقلاب ذکر کردند و برای این که انقلاب حفظ شود ما باید مانند سدی در مقابل استکبار باشیم و در مقابل عربده کشی های او بی تفاوت نباشیم و انقلاب اسلامی در مقابل جاده آسفالته حرکت تمدن غرب، سرعت گیر درست کرد.آیت ا... «یعقوبی» اظهارداشت: نگاه دنیا به انقلاب ما عوض شده است و گذشت زمانی که آمریکا و مستکبران با یک تشر به اهداف شان می رسیدند و حالا نظام انقلاب اسلامی سرمایه های انسانی دارد که هیچ جای دنیا چنین سرمایه هایی ندارند.وی افزود: ما امروز به علم دانش بنیان رسیده ایم؛ خیال نکنید آمریکا از بمب اتم می ترسد؛ او از مغزهایی می ترسد که تا 20 درصد غنی سازی پیش رفت و می خواست پیشتر هم برود، از مغزهایی می ترسد که مانند بمب در عالم صدا کرد، او از مغز متفکر ایرانی می ترسد که با دست خالی به قله های اقتدار و پیشرفت رسید و دشمن از این آدم ها می ترسد، از انسان های قهرمان دارای موضع، وگرنه انسان خنثی و بی تفاوت که ترس ندارد.
مدیرکل ورزش و جوانان نیز در این جلسه با تبریک انتصاب آیت ا... «یعقوبی» به نمایندگی ولی فقیه در استان گفت: امروز من و همکاران بنده آمده ایم تا تجدید بیعت مضاعف و بیش از پیش با آرمان های خط ولایت و رهبری کنیم و هر آنچه از این مسیر منحرف شود از نظر جامعه ورزشی هم رد و طرد شده است.
دکتر «رشیدلمیر» خاطرنشان کرد: ما ورزشیان و ورزشکاران گوش به فرمان ولایت هستیم و قطعاً نمایندگان ولایت در کنار مهربان و رئوف بودن شان قدم هایی استوار و مشت هایی گره کرده در برابر هر جریانی که بخواهد در برابر رهبری و نظام ما قرار گیرد دارند.
خاطرات تان را بنویسید
نماینده ولی فقیه در دیدار جمعی از آزادگان خراسان شمالی که به مناسبت سالگرد ورود آزادگان به میهن اسلامی به دیدار وی رفتند، آن ها را سند فعالیت و افتخار نظام اسلامی و نماد مقاومت و غیرت عنوان کرد که با عمل، مردم را به دین دعوت کردند.
آیت ا... «یعقوبی» به تشریح انواع اسارت پرداخت و گفت: هوای نفس، عنوان، مقام، اسم، مال و ثروت و همه این ها نوعی اسیری است و کسی که در بند این چیزها باشد، نمی تواند آزاده باشد و آزاده کسی است که همه غل و زنجیرها را پاره کند و هیچ چیزی نتواند او را در بند بگیرد.
وی خاطرنشان کرد: در جامعه امروزی صله رحم به خاطر در اسارت تشریفات بودن کمرنگ شده است.
وی خطاب به آزادگان اظهارداشت: درست است که شما عزیزان اسیر بودید، اما آزادگی را تجربه کردید و کاروان اسیران در واقع کاروان آزادی بخش است زیرا این کاروان هرجا که باشد، مردم را از خواب غفلت بیدار می کند.
امام جمعه بجنورد افزود: در واقع در طول تاریخ، 2 نوع انسان داریم؛ انسان های وابسته به نام، مال، مقام و دنیا و انسان های وارسته که آزاده هستند و هیچ چیز نتوانسته است در مسیر بندگی آن ها را به بند بکشد.
آیت ا... «یعقوبی» از آزادگان استان درخواست کرد تا خاطرات شان را برای خودشان نگه ندارند و آن ها را به کتاب تبدیل کنند تا آیندگان بتوانند با مطالعه آن ها، تاریخ دفاع و مقاومت این ملت را تحلیل کنند.
وی تصریح کرد: بیان نکردن خاطرات هنر نیست و آیندگان باید بدانند که ملت ما برای انقلاب اسلامی چه خون هایی داده و چه خون جگرهایی خورده است، باید بدانند اگر چه امام خمینی(ره) شهید نشدند اما خون جگرها خوردند تا 8 سال جنگ نابرابر را مدیریت کردند.
وی از آزادگان خواست دانش آموخته مکتب امام خمینی(ره) باشند و نگذارند این مکتب به فراموشی سپرده شود و خطاب به این قشر گفت: پایان نامه آزادگی تان را در خاطرات تان بنویسید.
رئیس شورای فرهنگ عمومی استان، وجود 3 هزار شهید و 400 آزاده در خراسان شمالی را سند افتخار نظام ذکر و بیان کرد: انقلاب ما قولنامه ای بود و در دفاع مقدس به سند ثبتی تبدیل شد و شهدا، آزادگان و جانبازان انقلاب را به ثبت رساندند و انقلاب اکنون سند ششدانگ دارد که هیچ کس جرأت دست درازی به آن را ندارد.
وی با اشاره به این که در 8 سال دفاع مقدس، شیعه و سنی در کنار هم جنگیدند، شهید و آزاده و جانباز دادند، گفت: این نشان می دهد که ملت برای دین و اعتقاداتشان ایستادند. در گذشته دین را افیون ملت ها می نامیدند که به درد زندگی نمی خورد اما ما 37 سال است که می گوییم دین عزت و اقتدار است و خط شکن این اقتدار شما بودید که در مقابل قدرت های پوشالی ایستادید.نماینده آزادگان استان هم در این دیدار بیان کرد: خراسان شمالی 400 آزاده دارد که 200 نفر آن ها در بجنورد و بقیه در دیگر شهرستان ها هستند.
«محمودی مظفر» به برخی فعالیت های انجام شده برای آزادگان استان اشاره و از برخی نامهربانی ها هم گلایه کرد.
توصیه های آیت ا... به رانندگان تاکسی
نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی در چهارمین جلسه روز گذشته خود که دیدار مدیرعامل و کارکنان سازمان تاکسی رانی و تعدادی از رانندگان تاکسی های استان بود، رانندگان تاکسی را رسانه های سیاری عنوان کرد که در همه جای شهر حضور دارند و به دلیل متنوع بودن مستمع های شان، گاهی تأثیر آن ها از منبر خطیبان جمعه هم بیشتر است.
آیت ا... «یعقوبی» گفت: این یک فرصت است برای این که در کنار خدمتی که ارائه می دهید، بتوانید کار فرهنگی انجام دهید.
وی چند توصیه به رانندگان تاکسی کرد و افزود: کاری کنید که کسی که در تاکسی قرار می گیرد، احساس کند خانه خودش است، بحث و جنگ اعصاب راه نیفتد. از طرفی مردم شما را امین خود می دانند پس امانت دار مردم باشید. از ناآگاهی برخی مشتریان استفاده نکنید و مراقب باشید در گرفتن کرایه ، بی انصافی نشود، انصاف یک اصل است. پولی که در می آورید به واسطه عرقی که می ریزید حلال است، مراقب باشید حرام قاطی آن نشود که در زندگی تان تأثیر می گذارد.
وی خاطرنشان کرد: راننده باید بر اعصاب خود مسلط باشد و چون آدم های مختلفی به تورش می خورند، مراقب باشد که از کوره در نرود و حتی مسافران خود را به آرامش دعوت کند.وی در ادامه با اشاره به این که برخی مناطق شهر اتوبوس خط واحد ندارد، از رانندگان تاکسی خواست با سرویس دهی به ساکنان این مناطق در روزهای جمعه، زکات کار خود را پرداخت کنند.
مدیرعامل سازمان تاکسی رانی بجنورد هم در این دیدار گفت: این سازمان با جمعیتی بین 5 تا 6 هزار راننده، در جامعه تأثیرگذاری زیادی دارد و آمادگی داریم با بهره گیری از پیشنهادها و راهنمایی های نماینده ولی فقیه، در انجام امور فرهنگی کمک کنیم.
«قربانی» جامعه تاکسیرانی را سفیران فرهنگی بیان کرد و افزود: تا جایی که امکان داشته باشد، تلاش می کنیم خدماتی در شأن شهروندان ارائه دهیم.
فرهنگ کرامت را نهادینه کنید
نهادینه کردن فرهنگ کرامت، چیزی بود که نماینده ولی فقیه از مدیرکل و کارکنان کمیته امداد خواست.
آیت ا... «یعقوبی» در دیدار مدیرکل و کارکنان کمیته امداد استان گفت: باید کاری کنید که کسانی که چیزی ندارند و کمک می گیرند، احساس ذلت نکنند و کمیته امداد توانسته است این فرهنگ را گسترش دهد و کریمانه و بی منت کمک کند.
وی بیان کرد: شخصیت و کرامت دادن به افرادی که از کمیته امداد کمک دریافت می کنند، یکی از کارهای این نهاد است و با توجه به اقداماتی که در رابطه با خانه دار کردن مددجویان انجام می شود، کمیته امداد با صاحب خانه کردن این افراد به آن ها شخصیت و کرامت می دهد و فرد احساس می کند که نظام با برنامه ریزی برای نیازمندان به آن ها شخصیت می دهد.
وی خطاب به حاضران خاطرنشان کرد: کار شما کمیته امدادی ها کاری خداپسندانه است و کمیته امداد می تواند روحیه جهادی را گسترش دهد و به دیگران هم الگودهی کند.
مدیرکل کمیته امداد خراسان شمالی هم در این دیدار گفت: کمیته امداد 34 هزار و 728 خانوار را در استان تحت پوشش دارد که بیشتر آن ها روستانشین هستند و موضوعی که ما را اذیت می کند این است که 2 هزار و 192 نفر تحت پوشش طلاق گرفته داریم.
«اهرابی» افزود: برای کمک به مددجویان، به آن هایی که زمین برای ساخت خانه داشته باشند کمیته امداد در شهرها تا 25 و در روستاها تا 15 میلیون تومان به شکل بلاعوض پرداخت می کند تا این افراد صاحب خانه شوند.
وی ادامه داد: در کشور به جز تهران 4 استان اجازه داشتند صندوق امداد تأسیس کنند که یکی از آن ها خراسان شمالی بود.وی همچنین از برنامه ریزی برای برگزاری جشن خودکفایی 2 هزار و 300 خانوار تحت پوشش کمیته امداد استان در شهریور ماه خبر داد.
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
آن ها هزار آزاده بودند. نخستین گروه اسرای ایرانی که از طریق مرز خسروی به وطن بازگشتند. در عصر چنین روزی پا به خاک میهن گذاشتند تا اولین گام مبادله اسرا میان ما و آن ها که ایران را به خاک و خون کشیدند برداشته شود. اشک ها و لبخندها در هم آمیخته بود و عطر گل های انتظار در همه جا پیچیده بود. پدران یعقوب وار پیراهن یوسف را در بغل داشتند و انتظار دیدار یوسف ها نور به چشمانشان پاشیده بود و در این میان چه دیدنی بود سجده شکری که آزادگان با ورود به کشور بر خاک میهن در مرز به جای آوردند و چه زیبا بود تجسم حضور فرزندان وطن در آغوش سرزمینی که غیرتش آوازه جهان و جهانیان شده بود. اگر چه نمی توانیم دراین جا حق مطلب را ادا کنیم اما با تنی چند از این آزادگان از بین هزاران آزاده ای که به وطن بازگشتند به گفت و گو نشستیم و چه زیبا بود حرف مشترکی که این همه ایثار را نشان می داد آن جایی که می گفتند اگر یک بار دیگر هم پای دفاع از وطن و دین در میان باشد خواهند رفت و خواهند جنگید.
آرزوی شهادت
آرزوی شهادت داشتم اما اسیر شدم این جمله اوج اخلاص و ایثار را نشان می دهد.
هنوز هم اگر پای دین و وطن باشد خواهیم جنگید و مطمئن هستم جوانان امروز هم جبهه ها را خالی نمی گذارند.«رمضانعلی ایزانلو» در عملیات خیبر اسیر شد و 78 ماه درپشت دیوارهای بلند اسارت در انتظار آزادی بود. او در مورد چگونگی اسارتش می گوید: برای بار دوم به جبهه رفتم و هنوز یک ماه نشده بود که اسیر شدم.
وی ادامه می دهد: از استخبارات به اردوگاه موصل برده شدم اردوگاهی که به «حرس خمینی» معروف بود یعنی پاسداران خمینی و بیشتر اسرایی که در آن جا نگهداری می شدند بسیجی و پاسدار بودند.
او با یاد آوری خاطرات آن روزها می گوید:تلخ و شیرین آن روزها با هم آمیخته شده بود و گاهی چنان عرصه را بر ما تنگ می کردند که از صبر خود تعجب می کردیم.
وی در مورد انتخاب مسئول اردوگاه می گوید: می خواستند نظر خود را به ما تحمیل کنند اما ما با وجود آن همه شکنجه و عذاب نگذاشتیم این اتفاق بیفتد و با وجود برخورد ها، ضرب و شتم و شکنجه هایی که شدیم اما مقاومت کردیم و نظر خود را به کرسی نشاندیم تا جایی که دشمن اقرار کرد این اردوگاه ایرانی کوچک و دوم است که در آن قوانین کشور خودشان را اعمال می کنند.
غذا هر 3 روز
وی در ادامه با بیان این که 120 اسیر در این اردوگاه در اسارت بودند، می گوید: شکنجه ها مستمر بود؛ گاهی روحی و روانی و گاهی فیزیکی. یک روز فن های اردوگاه را خاموش می کردند و در آن گرمای آزار دهنده و هوای بد و نامطبوع 3 روز به 3 روز به ما غذا می دادند به طوری که همه بیمار می شدیم اما با وجود این ها دشمن نمی توانست ما را مایوس و انسجام ما را از بین ببرد. ایزانلو بیان می کند: دشمن که از نفوذ در اردوگاه خیبر نا امید شده بود شروع به آزار ما کرد و یک بار آن قدر با کابل اسرا را زدند که حدقه چشم یکی از اسرا از کاسه خارج شد و این هم شمه ای از فشار هایی بود که متحمل می شدیم.وی می گوید: یک مرتبه چشم صدام را از میان عکس و پوستری که از او در آسایشگاه بود پاره کردیم و 120 اسیر را به اندازه ای مضروب کردند که فقط خدا می داند اما مقاومت کردیم و دم بر نیاوردیم و با وجود آن همه تلخی این اسارت شیرین بود.
« ایزانلو» با بیان این که با وجود همه فعالیت هایی که برای نشر و گسترش فرهنگ ایثار و شهادت انجام شده است اما بین فرهنگ دفاع مقدس و تبیین آن در جامعه و به ویژه در بین جوانان فاصله افتاده است، افزود: در این مورد باید نه تنها در این منطقه بلکه در کل کشور و در سطح کلان بیشتر کار شودو این ممکن است به غفلت مسئولان و شاید هم تمایل نداشتن اسرا به بیان فرهنگ مقاومت در اسارت باز گردد اما آنچه هست در این بخش ضعیف و جسته و گریخته کار شده و نتوانستیم آن موج و انگیزه ای که ما را به جبهه ها کشاند خوب به دیگران بشناسانیم.
وی می گوید: بیشترین اسرای اردوگاه ما جوان بودندیعنی افرادی که تفکر بسیجی داشتند و از 14 ساله تا 60 ساله و 70 ساله در بین اسرا بودند اما بیشتر ما جوان بودیم و همراه ما 25 بجنوردی بودندو اسرایی هم از اسفراین و شیروان داشتیم و شجاعت و جسارت ما جوانان و تجربه افرادی که مسن تر بودندباعث شد اردوگاه ما بتواند خوب مقاومت کند و از پس بعثی ها بر آید.وی ادامه میدهد: باید زمینه ای ایجاد کرد تا اسرای دست به قلم ما و دوستانی که در حفظ و نشر ارزش های دفاع مقدس کار می کنند برای پاسخ گویی به شبهات جوانان و فرا فکنی هایی که گاه مغرضانه و گاه سهوا مطرح می شود به نحو احسن پاسخگو باشند و از سویی مطمئن هستم که اگر دوباره جنگی و دفاعی باشد این جوانان ما،دوباره در خط اول می جنگند و ماهم دوباره خواهیم رفت.
از او به یک اشارت...
«علی حضرتی» یکی دیگر از آزادگان نیز در مورد اسارتش این گونه می گوید: انگیزه ای که ما را به هجوم به سوی جبهه فراخواند عمل به دستور امام(ره)برای رفتن به جبهه ها بود و شورانقلابی آن چنان وجود همه را فرا گرفته بود که «از او به یک اشارت از ما به سر دویدن» بود. او در ادامه می گوید: 2 ماه از اعزام من گذشته بود که در ادامه عملیات والفجر و در 16 سالگی به اسارت در آمدم و 5 سال هم اسیر بودم و خاطرات آن روزها تلخش هم شیرین است. حضرتی ادامه می دهد: دوستان خوبی در اسارت پیدا کردم و در اردوگاه ما دشمن تلاش می کرد تا از تاکتیک نفوذ استفاده کند که بین سربازان و بسیج اختلاف بیندازد اما این ها دیگر کهنه شده بود و جواب نمی داد و برای همین تا سال های 65 و 66 و تا هنگام ورود منافقان به عراق نتوانست کاری کند.
وی تصریح می کند: اما در آن هنگام هم خوب و بد را به راحتی تمیز می دادیم و برای همین دشمن شروع به فشارهای روحی و فیزیکی می کرد.
وی با بیان این که 9 نفر از اسرای این اردوگاه از استان بودند می گوید: تعداد اسرای خراسان شمالی در دیگر اردوگاه ها هم زیاد بود.
وی خاطرنشان می کند: بعد از آزادی و بازگشت به وطن درسم را ادامه دادم و معلم شدم در تمام مدتی که در مدرسه دبیر بودم سعی می کردم با دانش آموزان در مورد جنگ و ایثار و اسارت صحبت کنم تا بتوانم برای نسل جوانی که مرتب سوالات جدید در این مورد مطرح می کردند به اندازه خود فرهنگ ایثار و شهادت را تشریح کنم. اکنون نیز مهمترین موردی که باید به آن پرداخته شود این است که با روشی موثر ارتباط خوبی بین جوانان و دوران دفاع مقدس برقرار کنیم.وی با بیان اینکه باید ببینیم ضعف کار کجاست، ادامه می دهد:اسارت، اسارت است و سختی های خود را دارد ولی بدترین قسمت کار این جا بود که شکنجه های خودمان را می توانستیم تحمل کنیم اما شکنجه دوستان و ضرب و جرح آن ها در مقابل چشم بقیه دردناک بود و بدتر از این که در گرمای رمادیه با کمبود شدید آب مواجه بودیم و نبود بهداشت و دستشویی مناسب آزار دهنده بود زیرا مجبور بودیم 50 نفر از 20 لیتر آب استفاده کنیم و هنگامی که با صلیب سرخ هم صحبت کردیم عراقی ها با رفتاری که از خود نشان دادند به ما فهماندند که صلیب سرخ در رمادیه فقط یک نام را یدک می کشد و نمی تواند هیچکار مثبتی برای بهتر شدن وضعیت ما انجام دهد. و بعد از آن دیدار ما با صلیب سرخی ها فقط این بود که نامه های خانواده های ما را به دست ما می رساندند. وی با بیان این که هیچ گاه ذره ای تردید نسبت به درستی کار خود در حضور در جبهه ها ندارد بیان می کند: به کار خود اعتقاد دارم و الان هم بگویند می رویم و می جنگیم زیرا برای خدا رفتیم نه برای دنیا و هیچ وقت تردید نکردیم.
خبر رحلت امام(ره)
«فریدون صادقی» یکی دیگر از آزادگانی است که 4 سال در اسارت بوده است. او در عملیات کربلای 6 اسیر شد و در آن هنگام دیده بان ارتش در لشکر 88 بود. وی با بیان این که فشار ها و شکنجه های اسارت بیان نشدنی است، عنوان می کند:ارشد اردوگاه ما سرهنگ خلبانی بود که در هنگام سقوط مجروح شده بود و درمان هم نشده بود و آسیب دیدگی او به اندازه ای بود که نمی توانست به درستی راه برود. صادقی بیان می کند: عراقی ها یک مرتبه او را در میان گل و لای در حدود 100 متر روی زمین غلتاندند و آسیب دیدگی او به اندازه ای بود که تا مدتی نمی توانست تکان بخورد.
وی در ادامه می گوید: با این کارها بعثی ها می خواستند روحیه ما را خرد کنند و مقاومت ما را به هم بریزند. وی در ادامه عنوان می کند: در اردوگاه ما کاری کرده بودند که هیچ فردی نمی تواست به فردی دیگر اعتماد کند و سخن چینان منافق هر چه می گفتیم به گوش عراقی ها می رساندند به طوری که یک بار به دلیل حرفی که زدم می خواستند تمام اردوگاه را تنبیه کنند.
وی ادامه می دهد: گفتند اگر فردی که این حرف را زده خود را معرفی نکند تمام بچه ها کتک می خورند. وی ادامه می دهد: بعد از این که خود را معرفی کردم مورد ضرب و جرح قرار گرفتم اما روحیه ما و امام دوستی ما را نتوانستند از بین ببرند. صادقی بیان می کند: هنگامی که امام(ره) در بستر بیماری بودند نمی گذاشتند از اخبار آگاه شویم و روزی چند بار اخبار دروغ به ما می گفتند اما من در نانوایی اردوگاه کارمی کردم و روز رحلت امام(ره) از رانندگان شنیدم که امام(ره) از دنیا رفته است؛ خبری که همه اردوگاه را به گریه انداخت اما عراقی ها نمی گذاشتند عزاداری و گریه کنیم و دور هم باشیم.
وی می گوید: با همه سختی ها خاطرات اسارت از بهترین خاطرات زندگی من بود و تلخ و شیرین هیچگاه فراموش نخواهد شد.
روز فراموش نشدنی
خراسان شمالی دارای ۳۷۱ آزاده است که جوان ترین آنان در زمان اسارت ۱۴ ساله و پیرترین آنان ۶۷ ساله بود.روز ورود آزادگان به وطن روزی فراموش نشدنی بود؛ روزی که همه به پا خاستند و به احترام این عزیزان قامت برافراشتند و بر پای آزادگان گل ریختند. آن روزها هیچ گاه از یادمان نخواهد رفت.
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
آن روز تحریریه روزنامه حال و هوای دیگری داشت به خصوص وقتی «قاصری» بچه های تحریریه را به طواف حرم یار برد و از حال و هوای حرم دوست گفت. انگار همه محرم بودند و زائر حرم دل. «قاصری» از خاطرات خود می گفت و هم چون راهنما همه با او حرکت می کردند، اما «سویدانلویی» هم مثل همیشه با بیان لطیفه گونه اش تبریک می گفت؛ خبر از گردشگری به خصوص که خبر قبلی او در روزنامه برکت داشته و اعتبار گرفته است و با دنیایی از خبر با حرارت به اعلام اخبار پرداخت.
اعتبارات قطره چکانی
همخوانی نداشتن سهم جمعیت، محرومیت و توقع و امکانات مردم با اعتباراتی که به این سازمان داده می شود مهم ترین چالش پیش روی مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان در این بخش بود که برای عرض خداقوت و تبریک روز خبرنگار به تحریریه روزنامه خراسان شمالی آمده بود تا جایی که به یکی از بزرگ ترین دغدغه های این مدیر بومی تبدیل شده است.
«آدینه محمد سویدانلویی» از این که گردشگری اولویت دوم توسعه استان بر اساس توازن توسعه ای است اما نصف اولویت اول اعتبار ندارد هم گلایه کرد و افزود: کل اعتبارات میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به 2.5 تا 3 میلیارد تومان هم نمی رسد و با این میزان اعتبار نمی توان به این حجم از توقعات و انتظارات و محرومیت حاکم بر استان پاسخ داد.
از نگاه او با این همه، حضور استانداری آشنا به مقوله گردشگری که این صنعت را سرنوشت محتوم توسعه استان می داند بارقه های امید را در دل این مدیرکل روشن کرده و منتظر اتفاق های خوب در این حوزه است.
او البته توسعه نیافتگی در استان را یک مزیت برای این خطه می داند و بر این باور است که خراسان شمالی حداقل اشتباهاتی که دیگر استان ها در بحث صنعتی شدن انجام دادند، نداشته است و به سمت صنعت پاک و سبز گردشگری حرکت می کند.
«سویدانلویی» این را هم گفت که با وجود کمبود اعتبارات این اداره کل دست روی دست نگذاشته و با رایزنی هایی که انجام داده توانسته اقدامات درخوری را در زمینه آزاد سازی و تملک حریم ها انجام دهد و 20 هکتار زمین مردم را که به عنوان میراث فرهنگی بود باز پس بگیرد تا مردم به حق و حقوق خود برسند.
وی ادامه داد: به واسطه اختصاص نیافتن اعتبار برای آزاد سازی عمارت مفخم در سنوات گذشته نیز، با استانداری، دفتر فنی شهرداری و راه و شهرسازی وارد مذاکره شدیم تا بتوانیم مشکلات مردم را حل کنیم.
وی به دستور رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری برای اختصاص 2 میلیارد تومان اعتبار به منظور کاوش در تپه معصوم زاده اشاره کرد تا زمین های منطقه به مردم بازگردانده شود.
تصویب حریم 12 اثر و محوطه تاریخی
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان شمالی در ادامه تعیین عرصه و حریم از تصویب حریم 12 اثر و محوطه تاریخی توسط کمیته حرایم دفتر ثبت آثار تاریخی خبر داد و گفت: رباط قره بیل، تپه باستانی کهنه کهن، تپه باستانی کلاته مستوفی، آرامگاه امام زاده احمد بن موسی در کوران، بنای اسپاخو، مزار شیخ رشید الدین بیدوازی، باغ مزار گرمه، تپه ریوی مانه و سملقان، مقبره بابا قدرت، محوطه باستانی چلو، باغ و کوشک علی آباد و تپه پهلوان جاجرم در زمره آثاری است که به تازگی در کمیته حرایم دفتر ثبت آثار تاریخی کشور به تصویب رسیده است.
«آدینه محمد سویدانلویی» افزود: برای حفاظت از یک اثر تاریخی ثبت آن کفایت نمی کند بلکه باید محدوده ای را پیرامون اثر مشخص کنیم تا اتفاق های پیرامون اثر مدیریت شود.
وی ادامه داد: از این پس اشخاص حقیقی و حقوقی برای انجام هر کار عمرانی باید از اداره کل کسب نظر کنند.
وی خاطرنشان کرد: از 558 اثر تاریخی موجود 511 اثر قابلیت تعیین عرصه و حریم را دارند که با 12 اثر فعلی، تاکنون 35 اثر عرصه و حریم شان تصویب شده است.
جشنواره فرهنگی و هنری در هاله ای از ابهام
البته «سویدانلویی» از سازمان مدیریت و برنامه ریزی که اراده ای برای برگزاری نمایشگاه سراسری صنایع دستی و جشنواره گردشگری ندارد هم انتقاد کرد و گفت: امسال جشنواره فرهنگی، گردشگری و نمایشگاه سراسری صنایع دستی در هاله ای از ابهام قرار دارد و سازمان مدیریت و برنامه ریزی هیچ اعتباری برای برگزاری آن که در کارگروه میراث فرهنگی مصوب شده پیش بینی نکرده است و ما نمی توانیم بدون پیش بینی اعتبار کاری انجام دهیم.
«سویدانلویی» این را هم گفت که در سال گذشته با وجود مشکلاتی که دولت در بخش تسهیلات و اعتبارات داشت، توانستیم 17 میلیارد تومان برای واحدهای اقامتی از صندوق توسعه ملی بگیریم.
«سویدانلویی» این را هم گفت که اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان شمالی در زمره استان های پیشرو برای راه اندازی انجمن های میراث فرهنگی بوده است، زیرا بر این باور هستیم که برای پاسداری و نگهداری از میراث فرهنگی باید کار فرهنگی کرد و راه آن بهره گیری از انجمن های میراث فرهنگی است.
وی ادامه داد: 50درصد رسالت سازمانی ما در اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اطلاع رسانی است و طی سال گذشته 60 کلیپ شامل مستند سازی از جاذبه های فرهنگی، گردشگری و میراث فرهنگی تهیه کردیم و در معرض نمایش قرار دادیم تا جایی که این حرکت نوید بخش کسب رتبه دوم کشور به لحاظ تبلیغات و جذب مخاطب در گردشگری در نمایشگاه بین المللی تهران بود.
او ثبت ملی 12 میراث ملموس و ناملموس و موفقیت صنعتگران در 24 رشته صنایع دستی برای دریافت مهر اصالت ملی را در کنار کسب رتبه چهارم در جاذب سفر از دیگر اتفاق های خوب عنوان کرد و گفت: در نظر داریم تا سال 97 زنگ مقصد گردشگری را در استان به صدا درآوریم.او از همراهی روزنامه خراسان شمالی در انعکاس اخبار و انتقادهای راهگشای این رسانه برای توسعه استان قدردانی کرد و اتفاق های شکل گرفته در بخش های مختلف میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری را به واسطه حضور رسانه ها به ویژه روزنامه وزین خراسان شمالی دانست.
پلی به نام شهدای منا
مدیر حج و زیارت خراسان شمالی هم که با وجود تعدد برنامه ها در هفته حج، برای خداقوتی و تبریک روز خبرنگار به خبرنگاران روزنامه خراسان شمالی به تحریریه روزنامه آمده بود، از روزها و لحظه های ناب در حرم یار و آرزومندانی که در آخرین لحظات محرم حرم امن الهی شدند، سخن گفت.
«محمد باقر قاصری» با توجه به قرار داشتن در آستانه سالروز فاجعه منا از برنامه های حج برای گرامیداشت شهدای منا گفت و به نام گذاری یکی از خیابان ها و میادین شهرهای اسفراین، شیروان، فاروج، گرمه و جاجرم و پل ورودی بجنورد به نام شهدای حادثه منا اشاره کرد.
او ضمن تقدیر از مجموعه روزنامه خراسان شمالی به واسطه انعکاس درست و صادقانه اخبار حادثه منا در سال گذشته، انتشار و رونمایی از مجموعه ای برای شهدای منا با نگاه به حوادثی که در ایام حج در طول این سال ها اتفاق افتاده در کنار پرداختن به زندگی نامه شهدای منا به قلم «غلامعلی پارسا» را از برنامه های دیگر برای گرامیداشت سالروز حادثه منا که از 22 شهریور تا دوم مهر ماه برگزار می شود، عنوان کرد و افزود: دیدار خانواده های شهدای حادثه منا با مقام معظم رهبری نیز برای این ایام در نظر گرفته شده است.
او در این دیدار به این که تمام تمرکز حج و زیارت به واسطه نداشتن اعزام به حج و عمره روی اعزام به عتبات عالیات است اشاره کرد و از این که با کمک دستگاه قضا، دادگستری و دادستان با تمام افرادی که در حوزه زیارتی به صورت غیر مجاز فعالیت می کردند برخورد شده است، ابراز خرسندی کرد و اظهارداشت: با تمامی افرادی که فعالیت غیر مجاز اعزام داشتند برخورد کردیم و 3 دفتر سیاحتی و گردشگری پلمب شد.
«قاصری» با تاکید براین که نگاهمان به روزنامه خراسان شمالی پرداخت صادقانه به اخبار است و خوشبختانه این روزنامه هیچ وقت به دنبال تیتر سازی نبوده، به افزایش 40 درصدی اعزام زائران به عتبات در 5 ماه اول امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته هم اشاره کرد و گفت: امیدوارم اگر به همین منوال پیش برود تا پایان سال و بعداز برطرف شدن مشکلات بتوانیم پروازهای عتبات را از استان انجام دهیم.
وی این را هم گفت که ثبت نام در کاروان ها برای اعزام زائران در ایام عرفه و اربعین آغاز شده است و در نظر داریم تا برای ثبت نام زائران اربعین در شهرهای قاضی، درق و پیش قلعه که از دفاتر زیارتی محروم هستند از مجموعه دفاتر پست بهره بگیریم.
وی از آمادگی و برخورداری از آموزش های لازم 23 دفتر زیارتی هم خبر داد و پیش بینی کرد: امسال 6 هزار زائر در ایام اربعین به عتبات اعزام می شوند.
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
هیئت تجاری گرجستان 27 مرداد وارد خراسان شمالی می شود. رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گفت: این هیئت به مدت 3 روز در استان حضور دارد و در بخش های کشاورزی، مصالح ساختمان و مواد پتروشیمی با بخش خصوصی استان وارد مذاکره می شود.««نیکدل» بازدید از واحدهای تولیدی مرتبط با فعالیت هیئت را از دیگر برنامه ها ذکر و عنوان کرد: پذیرش و اعزام هیئتهای تجاری استان به کشورهای افغانستان، ترکمنستان و عراق از دیگر برنامههای امسال است که فراخوان حضور برای تجار داده میشود و امیدواریم با حضور تجار و بازرگانان ما در بازارهای خارج از کشور، شاهد رونق صادرات و در دست گرفتن بازارهای بیشتر در خارج باشیم.وی گفت: امیدواریم با اجرای برنامه های توسعه تجارت خارجی و توسعه فعالیتهای اعزام و پذیرش هیئت ها و حضور در نمایشگاه های تخصصی زمینه حضور تولیدات استان در بازارهای جهانی فراهم شود.
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
صدیقی- ناگهان صدای مهیبی سکوت شبانه روستایی در بجنورد را در هم شکست و مردم روستا را سراسیمه به داخل کوچه ها کشاند. مردی بر اثر اصابت گلوله مجروح شده بود و خانواده اش او را به سرعت مهیای انتقال به شهر کردند. مرد زخمی که مرگ را جلوی چشمانش دیده بود تصور نمی کرد زنده بماند اما بعد از عمل جراحی از مرگ نجات پیدا کرد. در ادامه گفت و گوی خبرنگار ما را با مردی که تا یک قدمی مرگ پیش رفته بود از نظر می گذرانید.
چند وقت و به چه دلیلی در بیمارستان بستری شده ای؟
(مرد مدعی شد) توسط یکی از اقوامم مورد سوء قصد قرار گرفتم و بعد از عمل جراحی حدود یک هفته در بیمارستان بستری شدم.
با چه چیزی مورد حمله قرار گرفتی؟
یکی از اقوامم به علت اختلافاتی که قبلاً با پدرش داشتم با اسلحه من را هدف قرار داد و قصد داشت من را از بین ببرد.
گفتی با پدرش اختلاف داشتی، پس مشکل برادرزاده ات با تو چه بود؟
کینه او از من به چند وقت پیش بر می گردد که او داخل آلونکی که از پدرم به من ارث رسیده بود زندگی می کرد و به هیچ عنوان قصد ترک کردن آن جا را نداشت تا این که با کمک حکم قضایی او را بیرون کردم و او به خاطر این کارم از من کینه به دل داشت.
اختلافتان با برادرانت سر چه موضوعی بود؟
اختلاف مان سر ارث بود. اقوامم مدعی هستند من ارث پدرشان را بالا کشیده ام و باعث فقر و بیچارگی آنها شده ام و مدام من را تهدید می کردند. زیاد به حرف های ضارب توجه نمی کردم و سرگرم کارهای خودم بودم. مدتی گذشت تا این که یک روز غروب از داخل روستا با موتورسیکلت به خانه برگشتم و دیدم در تاریکی برادرزاده ام به سرعت از پشت سر به من نزدیک شد و هنگامی که وارد حیاط خانه شدم بعد از شنیدن صدای تیر از روی موتور سیکلت به زمین افتادم و سوزش شدیدی در ناحیه پهلویم احساس کردم. به خاطر تاریکی هوا متوجه خونریزی پهلویم نشدم که در همین لحظه پسرم با شنیدن صدای تیر خودش را به من رساند و من را از روی زمین بلند کرد. وقتی دستش به پهلویم خورد متوجه خونریزی شدید من شد و تازه آن موقع بود که فهمیدم تیر خورده ام. پسرم به سرعت من را سوار یک خودرو کرد و به بیمارستان رساند. تا رسیدن به بیمارستان به هوش بودم و فقط سوزش شدیدی در پهلویم حس می کردم. کم کم احساس ضعف کردم و چشمانم سیاهی رفت و فکر می کردم دیگر زنده نخواهم ماند. بعد از رسیدن به بیمارستان بی هوش شدم و دیگر چیزی نفهمیدم و بعد از به هوش آمدن متوجه شدم تحت عمل جراحی قرار گرفته ام و روی تخت بیمارستان هستم.
بعد از این که تو را به بیمارستان رساندند ضارب چگونه دستگیر شد؟
بعد از این که پسرم من را به بیمارستان رساند پلیس را سریع در جریان گذاشت و بعد از چند ساعت، پلیس ضارب را که خودش را داخل روستا مخفی کرده بود دستگیر کرد و الان هم در زندان است.
الان حالت چطور است و فکر می کردی زنده بمانی و آیا رضایت خواهی داد؟
الان دوران نقاهتم را می گذرانم و خدا را شکر حالم روز به روز بهتر می شود و اصلا فکر نمی کردم با خونی که از من رفته بود زنده بمانم و به خاطر این کار ضارب فعلا قصد رضایت دادن ندارم. با کار او اگر من می مردم فرزندانم بی سرپرست می شدند.
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
محمدی- هفته دوم تور تنیس زیر 14 سال آسیا به میزبانی استان تهران، با درخشش تنیسور جاجرمی و کسب عنوان سوم به کار خود پایان داد. مربی این تنیسور با بیان این که تور تنیس زیر 14 سال آسیا در 5 هفته در حال برگزاری است گفت: «علی یزدانی» در هفته اول این رقابت ها در اصفهان در بخش تیمی عنوان دوم را کسب کرد و در هفته دوم هم به میزبانی تهران عنوان سوم را در بخش انفرادی به خود اختصاص داد.«یزدانی» با بیان این که هفته سوم این رقابت ها نیز به میزبانی استان تهران در حال برگزاری است افزود: هفته های چهارم و پنجم تور تنیس آسیا به ترتیب در تبریز و اصفهان برگزار خواهد شد.وی با بیان این که تنیسور نوجوان جاجرمی پیش از این در رقابت های قهرمانی کشور به میزبانی اصفهان و لیگ آینده سازان کشور به میزبانی تبریز شرکت کرده بود ابراز کرد: این تنیسور تاکنون در مسابقات در رده سنی زیر 12 سال شرکت کرده بود ولی در مسابقات آسیایی در رده سنی زیر 14 سال در حال رقابت با حریفان خودش است.
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
شیری- برای پیشرفت سریع کار، باید تغییر فرآیند مدیریت پروژه های ناتمام در کارگروه اقتصاد مقاومتی در اولویت کارها قرار گیرد. استاندار خراسان شمالی روز گذشته در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی با بیان این مطلب گفت: با انجام این کار از سوی مدیران علاوه بر سرعت اجرای پروژه ها، در استان هم تاثیر گذار است. «صالحی» با اشاره به این که طرح هایی که در اقتصاد مقاومتی مطرح می شود، باید با نگاهی نو و تغییر در سرعت کار و استفاده از تکنولوژی باشد، افزود: لازم است مدیران دستگاه های اجرایی، طرح هایشان را در کارگروه های تخصصی بررسی و پس از تصویب در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی مطرح کنند تا تصویب شود.
«صالحی» افزود: مدیران باید تعریف پروژه های جدیدی را که متناسب با ظرفیت های منطقه و استان هستند و معرفی برنامه جدید برای پروژه های قدیمی و ناتمام را به عنوان دو اصل مدنظر داشته باشند.وی با اشاره به این که تکمیل زنجیره تولید برای تمام طرح ها ضروری است، خاطرنشان کرد: به هر میزانی که فرآوری محصول انجام شود، ارزش افزوده آن نیز اضافه خواهد شد.وی توجه به راه اندازی صنایع وابسته را نیز از دیگر اولویت های استان دانست و اظهارداشت: با استفاده از روش های نوین، ابتکار، خلاقیت و نوآوری نیز در کارها ایجاد خواهد شد.«صالحی» با اشاره به این که هر طرحی معایب و محاسنی دارد گفت: با توجه به این که با ایجاد کمربندی جدید بخشی از مسافران بدون ورود به داخل استان، از استان خارج می شوند، باید برنامه ریزی هایی برای ماندگاری مسافران عبوری نیز داشته باشیم.وی افزود: خراسان شمالی از نظر امکانات و شرایط موجود برای مسافران، ظرفیت ها و توانمندی های بالایی دارد.وی اضافه کرد: عملیات ساخت و تکمیل پروژه شمش آلومینیوم باید با شتاب بیشتری انجام و میزان اشتغالی را که ایجاد می کند بررسی شود.به گزارش خبرنگار ما در این جلسه پروژه آبیاری نوین به عنوان طرح اقتصاد مقاومتی به تصویب رسید و مقرر شد طرح های توسعه گردشگری طبیعی و فرهنگی، نوغان داری و پروژه تکمیل صنایع بزرگ استان در کارگروه ها، مورد بررسی قرار گیرد.
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.