صفحات این شماره

تعداد بازدید : 7
حرف مردم
افزایش پزشکان فوق تخصص
چرا برای افزایش تعداد پزشکان فوق تخصص در بجنورد اقدامی نمی شود؟ برای گرفتن نوبت ویزیت بعضی از پزشکان فوق تخصص یا باید مدت طولانی منتظر بمانیم یا به مشهد و تهران برویم.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 7
سوادآموزی بیش از 6 هزار نفر در شیروان
روزنامه خراسان در شماره 10183 که 30 شهریور 1363 به چاپ رسید، در مطلبی در صفحه 7 از سوادآموزی بیش از 6 هزار نفر در شیروان خبر داده است. در این مطلب می خوانیم: «بر اساس گزارش خبرنگار ما از شیروان از سوی نهضت سوادآموزی شیروان از آغاز فعالیت نهضت در این شهرستان 150 آموزشیار موفق شده اند بیش از 6 هزار نفر از خواهران و برادران این شهرستان را از نعمت سواد بهره مند سازند. مسئول آموزش نهضت سوادآموزی شیروان ضمن اعلام این خبر افزود: برادران و خواهران عضو نهضت همچنین توانسته اند با همکاری امت حزب ا... یکصد هزار تومان وجه نقد به جبهه های نبرد حق علیه باطل کمک نمایند.»

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 20
خداقوت به روابط عمومی ها
امروز، روز ارتباطات و روابط عمومی است؛ روزی برای خداقوت گویی به فعالان سخت کوش این عرصه به خصوص مدیران روابط عمومی ادارات و سازمان های خراسان شمالی. روابط عمومی های استان نقش بسیار مهمی در انعکاس خدمات نظام و پاسخگویی به مطالبات مراجعه کنندگان و ارباب رجوع دارند و همواره سعی کرده اند با وجود تمامی کمبودهای این حوزه بیشترین بهره وری کاری را داشته باشند. ارتباط بسیاری از روابط عمومی های استان با رسانه ها نیز قابل تقدیر و ستایش است و این ارتباط باعث گام برداشتن در مسیر توسعه هر چه بیشتر این خطه شده است. روزنامه «خراسان شمالی» روز ارتباطات و روابط عمومی را به تمامی فعالان این عرصه در استان تبریک می گوید.
ابلاغ تهیه برش استانی نقشه مهندسی فرهنگی
مدیرکل دفتر اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان شمالی در جلسه تدوین نقشه مهندسی فرهنگی گفت: نقشه مهندسی فرهنگی کشور در شورای عالی فرهنگی تهیه و تهیه برش استانی این سند مهم و ضروری به استان ها ابلاغ شده است . «حمیدرضا خاکشور» نقشه مهندسی فرهنگی را چراغ راه و سنگ زیرین مستحکم برای حل مسئله های فرهنگی و اجتماعی استانی دانست و افزود: این سند مقتضیات استانی، آسیبهای اجتماعی استانی و شرایط کنشگران اصلی فرهنگی را در قالب پنج کمیته تخصصی احصا و ذیل کارگروه اجتماعی و فرهنگی، سلامت و بانوان و خانواده استان با دبیری دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری ریل گذاری و عملیاتی خواهد کرد. گفتنی است، این سند در شورای برنامه ریزی با تخصیص اعتبارات ملی و استانی وارد فاز عملیاتی خواهد شد.
ممانعت از صید ماهی در رودخانه بابا امان
رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان بجنورد گفت: طی گشت و کنترل مشترک یگان حفاظت محیط زیست استان و شهرستان، تعدادی از صیادان که به گسترانیدن تور ماهیگیری پرتابی در سطح رودخانه بابا امان اقدام کرده بودند قبل از انجام هر گونه تخلف صید ماهی، از اقدام آنان ممانعت به عمل آمد. « محمد خالقی» افزود: در همین زمینه از 4 ماهیگیر غیرمجاز، دو عدد تور ماهیگیری کشف و توقیف شد. وی افزود: متخلفان با تنظیم صورتجلسه تخلف، برای سیر مراحل قانونی پرونده به مرکز اداره راهنمایی شدند. رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان بجنورد همچنین گفت: طی گشت و کنترل مشترک یگان حفاظت محیط زیست استان و شهرستان بجنورد، در محل پلنگ دره این شهرستان یک متخلف که مبادرت به شکار و صید غیرمجاز یک قطعه تیهو از طریق گستراندن داف زنده گیری کرده بود شناسایی و به مراجع قضایی معرفی شد. «خالقی» افزود: از این فرد متخلف یک حلقه داف زنده گیری پرندگان وحشی، یک دستگاه اسپیکر و لاشه یک قطعه تیهوی شکار شده کشف و ضبط شد.
37 حلقه چاه غیرمجاز آب مسدود شد
معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای خراسان شمالی اعلام کرد: 37 حلقه چاه غیرمجاز آب زیرزمینی از ابتدای امسال در این استان شناسایی و مسدود شده است. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شرکت آب منطقه ای خراسان شمالی، مهندس «وحید واسطه» گفت: این چاه ها در شهرستان های بجنورد، اسفراین ، شیروان و مانه و سملقان با هماهنگی مراجع قضایی و انتظامی در فرودین و اردیبهشت ماه بسته شده است. او اظهارکرد: با بسته شده این چاه ها از برداشت غیرمجاز 169 هزار متر مکعب آب در سال جلوگیری شده است.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 11
بهترین نقاط برای ساخت بیمارستان مادر و کودک در بجنورد

دکتر «علیرضا حسنی» در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: جانمایی بیمارستان فوق تخصصی ۳۲۰ تختخوابی مادر و کودک در بجنورد به موضوع مهمی برای مردم تبدیل شده است که شورای اسلامی شهر بجنورد با وجود این که وظیفه ای در این خصوص ندارد، اما براساس رسالتی که به نمایندگی از مردم دارد برای اجرای تحقیقات علمی - دانشگاهی ورود کرد. عضو هیئت علمی گروه شهرسازی دانشگاه بجنورد با بیان این که این تحقیقات بنا به درخواست کمیسیون عمران، معماری، شهرسازی و ترافیک شورای اسلامی شهر بجنورد و پس از سخنان استاندار خراسان شمالی مبنی بر این که جانمایی این پروژه، کارشناسی شده باشد انجام گرفت، افزود: ما نیز در گروهی ۸ نفره متشکل از اساتید شهرسازی، معماری، عمرانی و ارزیابان لایه های اطلاعاتی به تحقیقات علمی - دانشگاهی برای یافتن بهترین نقاط با هدف ساخت این بیمارستان فوق تخصصی اقدام کردیم. وی ادامه داد: در این تحقیقات علمی - دانشگاهی، ۲۰ لایه اطلاعاتی از مقالات علمی و کتب معتبر علمی استخراج شد تا شرایط ایده آل ساخت این بیمارستان در نظر گرفته شود. لایه های مختلف براساس داده های نرم افزاری و تخصصی مورد بررسی قرار گرفت و طی آن، قابلیت سنجیِ تمام سطح شهر بجنورد استخراج و تمام پلاک های سطح شهر در نظر گرفته شد. دکتر «حسنی» بیان کرد: این تحقیقات، فارغ از مالکیت زمین ها انجام شد و نتایج بررسی های صورت گرفته نیز در ۳ طبقه مطلوب (سبز)، بی تفاوت یا خنثی (زرد) و نامطلوب (قرمز) دسته بندی شد.
وی تصریح کرد: عمده پلاک های بررسی شده در پهنه غربی بجنورد به دلیل ملاحظات فرودگاهی، کاربری های اداری و پدافندی، در اولویت ۳ و ۴ قرار می گیرد. وی گفت: در پهنه شمالی شهر نیز شهرک گلستان وجود دارد و مسئله مسافت پیش می آید. همچنین آب سطحی در آن جا نیز بالاست و ملاحظات محیطی وجود دارد. لذا در اولویت سوم قرار می گیرد.
عضو هیئت علمی گروه شهرسازی دانشگاه بجنورد اظهار کرد: اما پلاک های موجود در پهنه شرقی و شمال شرقی بجنورد، مکان مناسبی برای ساخت این بیمارستان است که جزئیات آن در اختیار اعضای شورای شهر قرار گرفت و در جلسه ای با حضور مسئولان از جمله متولیان علوم پزشکی، فرماندار و «پاکمهر» نماینده مردم 5 شهرستان استان در مجلس ارائه شد.
وی به ۲ نقطه بسیار مناسب برای ساخت این بیمارستان فوق تخصصی ۳۲۰ تختخوابی مادر و کودک بجنورد اشاره کرد و افزود: قبل از پمپ بنزین بهادری حوالی کلانتری ۱۲ بجنورد در طرح تفصیلی جدید، میدانی وجود دارد که ۴۲ متری شهیدان امامی فر به آن منتهی می شود و از بازار روز امام رضا(ع) به شهرک فرهنگیان نیز امتداد پیدا می کند؛ یعنی رینگی ۴۲ متری است که از ۳ طرف معبر و منظر مطلوبی هم دارد.
وی تصریح کرد: این نقطه، مناسب ترین نقطه برای ساخت بیمارستان مورد نظر است و تمام بررسی های علمی - دانشگاهی نیز نشان دهنده مطلوبیت آن و سبز بودن آن دارد. لذا از آن جایی که این نقطه، 6.5 هکتار وسعت دارد و این بیمارستان نیز به 4.5 هکتار فضا نیاز دارد، نخستین اولویت است.
وی با بیان این که یک بیمارستان فوق تخصصی به مجموعه هتلینگ و غیره نیز دارد، گفت: می شود در 4.5 هکتار از این نقطه بیمارستان را احداث و در ۲ هکتار بقیه نیز بخش های هتلینگ، پارکینگ و امکانات پشتیبان و خدمات رسان را اجرا کرد. وی ادامه داد: این محل در مجاورت بافت مسکونی نیست و مشکل ترافیکی هم به وجود نخواهد آورد، برای توسعه سال های آینده نیز امکان برنامه ریزی در آن به صورت کامل وجود دارد؛ به طور کلی نیز تمام جوانب کار در آن سنجیده شده است.
مجری طرح پژوهشی مطالعات تخصصی امکان سنجی و جانمایی بیمارستان فوق تخصصی مادر و کودک در بجنورد به دومین نقطه مطلوب در بررسی های انجام شده که در اولویت دوم قرار دارد نیز اشاره کرد و گفت: پشت مجموعه اکبر جوجه جدید نیز یکی از بهترین نقاط برای ساخت این بیمارستان است چراکه شرایط و دسترسی های مناسبی خواهد داشت. وی بیان کرد: این زمین 5.5 تا ۶ هکتار وسعت دارد و از لحاظ نما و منظر، دسترسی و امکان توسعه دارای شرایط مناسبی است که سبب شده در تحقیقات ما، جزو نقاط کاملاً مطلوب و سبز رنگ باشد. تنها تفاوتی که این زمین دارد این است که به تسطیح نیاز دارد و هزینه اولیه گودبرداری توسط مجری را افزایش می دهد. وی اظهار کرد: این زمین نیز نه تنها ترافیکی در شهر ایجاد نمی کند و موقعیت مناسبی دارد، بلکه به دلیل داشتن دسترسی های مناسب از نقاط مختلف، امکان دسترسی راحت از شهرهای اطراف را نیز دارد تا آن ها نیز بتوانند خدمات مورد نظرشان را با کمترین دغدغه دریافت نمایند. دکتر «حسنی» همچنین به نقطه جایگزین بیمارستان امام رضا(ع) که مد نظر دانشگاه علوم پزشکی بوده و در حوالی چهارراه شهرداری واقع شده است نیز اشاره کرد و گفت: این نقطه در تحقیقات انجام شده ما دارای ۲ نقطه به رنگ های متفاوت است که بخشی از آن سبز و مطلوب و بخشی از آن زرد و بی تفاوت قلمداد می شود، یعنی امکان ساخت بیمارستان مادر و کودک در آن وجود دارد اما به دلیل شرایط خاصی که دارد، دارای مطلوبیت و اولویت نیست.وی ادامه داد: در این لکه، اکنون بیمارستان وجود دارد و کاربری تاریخی نیز در آن دیده می شود. همچنین برخلاف نقطه های قبلی که مالکیت خصوصی داشتند، بخش هایی از این نقطه در اختیار ۳ مجموعه میراث فرهنگی، شهرداری و علوم پزشکی است که در صورت تمایل، باید کنار هم بنشینند و موضوعات را برطرف کنند.
وی تاکید کرد: از سوی دیگر نیز ۱۳ پلاک مسکونی در لکه پیشنهادی وجود دارد که باید تملک شود. همچنین معبری بین ساختمان شهرداری و بیمارستان فعلی وجود دارد که باید به محدوده اضافه شود.
مجری طرح پژوهشی مطالعات تخصصی امکان سنجی و جانمایی بیمارستان فوق تخصصی مادر و کودک در بجنورد همچنین گفت: موضوع دیگر، بحث ترافیک است. هرچند در صورتی که این بیمارستان فوق تخصصی ۳۲۰ تختخوابی مادر و کودک، جایگزین بیمارستان درمانی امام رضا(ع) شود، تاثیرگذاری آن بر بار ترافیکی افزایش نمی یابد، اما گره ترافیکی موجود در این معابر همچنان باقی خواهد ماند چراکه اکنون در معابر منتهی به بیمارستان امام رضا(ع)، شاهد ترافیک و غیره هستیم. این بدین معناست که اگر معضل ترافیک را بدتر نکند، دست کم شرایط فعلی نیز بهتر نمی شود و همچنان با ترافیک در این معبر روبه رو خواهیم بود. وی افزود: موضوع دیگر این است که احداث این بیمارستان در محل چهارراه شهرداری، سبب تاثیرگذاری در املاک اطراف و بعضاً تغییر صنوف نیز می شود. مثلاً ممکن است داروخانه هایی به محل اضافه کند که از آثار ترافیکی است که غیر مستقیم به معبر وارد می شود.
وی بیان کرد: در کنار این موضوعات، حریم میراثی نیز وجود دارد که باید در ساخت و ساز رعایت شود و موضوع توسعه بیمارستان ۳۲۰ تختخوابی در آینده را تحت الشعاع قرار می دهد.
دکتر «حسنی» همچنین به وسعت این محل اشاره کرد و گفت: نقطه مورد نظر در صورتی که به صورت یکپارچه شود، وسعتی به میزان 3.2 هکتار پیدا می کند که از حداقل وسعت مورد نیاز برای احداث این بیمارستان ۳۲۰ تختخوابی فوق تخصصی کمتر است. وی ادامه داد: براساس طرح تفصیلی مصوب، به ازای هر ۴ تخت بیمارستان، یک پارکینگ نیز باید ایجاد شود که اجرای آن برعهده مجری طرح بوده و باید در مجموعه بیمارستان لحاظ شود. لذا نباید روی پارکینگ های حاشیه خیابان حساب باز شود.
وی بیان کرد: با این اوصاف، باید حدود ۱۰۰ پارکینگ در فضای تقریبی ۲۵۰۰ تا ۳ هزار متر مربع ایجاد شود. این موضوع نیز در کنار رفتارهای ترافیکی است که در هیچ چارچوبی نمی گنجد. پس قطعاً روی ترافیکی محورهای مجاور نیز افزایش بار خواهد داشت.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 11
برنامه جدید افزایش تعاملات تجاری خارجی خراسان شمالی

وی با بیان این که برای موضوعات شورای گفت و گو برنامه خواهیم داشت، اظهار کرد: برای هر یک از بندهای مطرح شده در شورای گفت و گو، پروژه در یک تاریخ مشخص تعریف خواهیم کرد تا در تاریخ مشخصی نیز به نتیجه برسد. به گفته وی، همچنین کمیسیون های صنایع، کشاورزی و غیره نیز در اتاق فعال خواهند شد. وی با اشاره به اینکه تعدادی از صنایع در تهران دفتر نمایندگی دارند و کارت های بازرگانی خود را از آن جا دریافت می کنند، افزود: سعی می کنیم تا این صنایع را متقاعد کنیم که کارت های بازرگانی خود را از داخل استان دریافت کنند و این کارت ها را با کمترین مشکل و به موقع صادر خواهیم کرد. وی گفت: روند صدور دریافت کارت بازرگانی در این استان موجب گلایه بسیاری از صنعتگران شده است که در تلاش هستیم تا این روند تسهیل شود. «زند» به مشکلات تجار و تولیدکنندگان نیز اشاره کرد و ادامه داد: رفع تعهدات ارزی یکی از مهم ترین مشکلات تجار است و تلاش ما بر این است تا این موضوع را با پیگیری هایی که انجام می دهیم تا حدود تسهیل کنیم. وی بیان کرد: قطعی برق در فصل های تابستان و گاز در فصل زمستان از دیگر مشکلات مهم تولیدکنندگان است که موجب می شود تولید در یک برهه زمانی متوقف شود و تلاش خواهیم کرد تا این مشکل برطرف شود. وی بیان کرد: جلساتی با صندوق ملی محیط زیست در این استان برگزار شد که از طریق این صندوق تسهیلات خوبی برای راه اندازی انرژی های تجدیدپذیر ارائه می شود و صنایع می توانند از این انرژی در زمان اوج مصرف بهره ببرند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 9
جایگاه دوم کشوری دادگستری کل خراسان شمالی در استفاده از مجازات های جایگزین حبس


ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 3
کمک به حوزه آموزش در استان با احداث هنرستان های کاربردی

دکتر «محمدرضا حسین نژاد» با تاکید بر برگزاری دوره های بصیرت افزایی برای معلمان و برگزاری اردو های راهیان نور افزود: علاوه بر برگزاری این نوع دوره ها می توان اردوهای خاص برای دانش آموزان مقاطع متوسطه برای بازدید از کارخانه ها و صنایع استان با هدف افزایش اعتماد به نفس و ایجاد انگیزه تحصیلی در دانش آموزان برگزار کرد.
وی انتقال تجربیات شورای های آموزش و پرورش موفق کشور، تنوع در نظام آموزشی، استفاده بیشتر از رسانه های صوتی، تصویری و سرگرمی های هدف دار ، آموزنده و بصیرت افزا و خلاقیت در تبدیل فضاهای راکد را به عنوان مهم ترین مولفه های موفقیت در شوراهای آموزش و پرورش استان ها ذکر کرد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 21
اخبار
برنامه های پیش بینی شده برای گرامی داشت سوم خرداد
در جلسه ستاد گرامی داشت سوم خرداد با دبیری اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس، نمایندگان دستگاه های اجرایی به تشریح برنامه های پیش بینی شده دستگاه ها برای گرامی داشت این روز از جمله یادواره های متعدد شهدا، محفل قرار با شهدا، خاطره گویی پیشکسوتان، نشست های تحلیلی و بصیرتی، تجلیل از رزمندگان، اکران فیلم غریب، کتابخوانی، رونمایی از کتاب، نمایشگاه عکس، سخنرانی مادر شهید گمنام تازه تفحص شده، اردو های راهیان پیشرفت و همایش مهمانی لاله ها پرداختند .معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان شمالی در این نشست گفت: مطالعه مقاومت خرمشهر و عملیات بیت المقدس به تنهایی برای شناساندن ماهیت ۸ سال دفاع مقدس کافی است. «حسن ناهیدی» افزود: فتح خرمشهر برگ درخشان و زرینی در تاریخ ایران و از افتخارات کم نظیر ملت بزرگ و ولایت مدار ایران اسلامی است و نسل جوان ما نیازمند آگاهی از ایثارگری هاست.
۸۵ درصد بیمه شدگان بیمه سلامت مشمول پرداخت حق بیمه نمی شوند
سرپرست اداره کل بیمه سلامت خراسان شمالی گفت: ۸۵ درصد از بیمه شدگان بیمه سلامت در استان حق بیمه پرداخت نمی کنند و مشمول پرداخت آن نمی شوند. «مهرداد سفیدگران» در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: خراسان شمالی بیش از ۷۳۰ هزار و ۵۰۰ نفر بیمه شده بیمه سلامت دارد که بیش از ۴۵۱ هزار نفر از آنان در صندوق روستاییان، ۱۸۲ هزار نفر در صندوق ایرانیان، ۵۶ هزار نفر در صندوق کارمندان و حدود ۴۱ هزار نفر نیز در صندوق سایر اقشار تحت پوشش صندوق های مختلف بیمه سلامت استان قرار دارند. وی بیان کرد: عمده حق بیمه پرداختی توسط بیمه شدگان این مجموعه مربوط به افراد در صندوق ایرانیان است که البته در همین صندوق نیز ۶۰ تا ۶۵ درصد از افراد بیمه شده، جزو دهکهای یک تا ۳ هستند و حق بیمه پرداخت نمیکنند.
وی به حق بیمه هایی که توسط دهک های مختلف به این مجموعه پرداخت میشود، اشاره کرد و افزود: هزینه حق بیمه ماهیانه در بیمه سلامت ۱۱۹ هزار و ۶۰۰ تومان است که دهک های درآمدی یک تا ۳ کاملاً رایگان و دهک چهار ۱۰ درصد، پنج ۲۰ درصد، شش ۳۰ درصد، هفت ۴۰ درصد، ۸ شصت درصد، نُه ۸۰ درصد و ۱۰ نیز صد درصد حق بیمه خود را پرداخت می کنند.
سرپرست اداره کل بیمه سلامت خراسان شمالی به دهک بندی ها اشاره کرد و گفت: دهک بندی افراد در حوزه اختیارات وزارت رفاه است که مبنای کار قرار می گیرد. اگر افراد به این موضوع اعتراض داشته باشند می توانند یک بار نسبت به آن اعتراض کنند اما تاکنون اعتراضات انجام شده به تغییر در دهک بندی منتج نشده است.
اهمیت ویژه دسترسی به سامانه اطلاعاتی مکان محور
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان شمالی در جلسه اطلس سرمایه گذاری به تشریح اهمیت سامانه اطلاعاتی مکان محور پرداخت و گفت: سامانه های اطلاعاتی مکان محور به عنوان یک تکلیف کشوری از طریق سازمان برنامه و بودجه کشور و با همکاری سازمان نقشه برداری کشور درحال انجام است.
«ناصر فخر موحدی» افزود: این سامانه در قالب پنجره واحد مدیریت سرزمین یا در قالب اطلس سرمایه گذاری به صورت زیر لایه های اطلاعاتی مکان محور مطرح است .
وی با بیان این که هم اکنون در استان های زنجان، فارس و کرمان این سامانه به صورت پایلوت در حال انجام است، گفت: در استان خراسان شمالی با توجه به اهمیت آمایش سرزمین و برنامه های حوزه توسعه سرمایه گذاری و اقتصادی در دست اقدام، اهمیت دسترسی به این سامانه اطلاعاتی برای ما اهمیت ویژه دارد. وی دسترسی به سامانه اطلاعاتی مکان محور در خراسان شمالی را موجب شناسایی و دسترسی به پایگاه داده مکانی، در فضای سرمایه گذاری دانست.
دستگیری 3 شکارچی غیرمجاز قبل از اقدام به شکار
رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان شیروان از دستگیری 3 شکارچی غیرمجاز قبل از اقدام به شکار خبر داد و گفت: طی گشت و کنترل مشترک مأموران یگان حفاظت محیط زیست استان و شهرستان شیروان در ارتفاعات جنوبی شهرستان، ماموران متوجه حضور سه شکارچی در منطقه شدند که بعد از تعقیب موفق شدند متخلفان را قبل از اقدام به شکار دستگیر کنند.
«میثم باقری» افزود: از متخلفان یک قبضه اسلحه غیرمجاز یک عدد دوربین شکاری و تعدادی فشنگ کشف و ضبط شد و پس از تشکیل پرونده، متخلفان به مراجع قضایی معرفی شدند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.