«فاطمه گودرزی» از سفیر شدن خود می گوید
تعداد بازدید : 227
دغدغه متفاوت بازیگر نام آشنا
ضیغمی- «فاطمه گودرزی» علاوه بر این که به عنوان بازیگر فعالیت می کند در کارهای خیرخواهانه نیز حضور دارد. او اکنون به عنوان سفیر تندرستی بنیاد دیابت فعالیت می کند. این بازیگر نام آشنا که در بیشتر فیلمها و سریال ها در نقش یک مادر ظاهر میشود، در حوزههای دیگر سلامت هم به عنوان سفیر فعالیت دارد و به بچههای سرطانی و کم توان ذهنی خدمترسانی میکند. با «فاطمه گودرزی» درباره جزئیات فعالیتهای آموزشیاش در حوزه سلامت و دغدغه جدید و متفاوتش در این مورد هم صحبت شدیم.
چه شد وارد حوزه سلامت شدید؟
سلامت باید دغدغه همیشگی مردم باشد. اگر انسان سلامتی نداشته باشد زندگی ارزش ندارد و قابل تحمل نیست. بنابراین بدیهی است که ما بازیگران به عنوان افرادی که الگوی جامعه هستیم باید حضور داشته باشیم تا بتوانیم تاثیر بیشتری در جامعه بگذاریم.
وظیفه سفیر سلامت چیست؟
شما می توانید نماینده گروهی باشید و همه جا حضور داشته باشید و کار کنید و تغییری در ذهن آدم ها به وجود آورید. برای بازدید از بیماران باید برنامه ریزی صورت گیرد و بدون هماهنگی نمی توان این کار را انجام داد. مهم ترین کار این است که هر جایی که صحبت از سلامت است به عنوان سفیر حضور داشته باشیم. در هر مراسمی حاضر شویم تا مردم توجه ویژهتری به آن بخش کنند. شاید بخش اصلی کار ما این باشد.
خودتان چه اقداماتی در این زمینه انجام داده اید؟
به اطرافیان خود پیشنهاد می کنم تا غذای سالم مصرف و از فست فود کمتر استفاده و سعی کنند فضا را کم تر آلوده کنند، خودشان هم به فضای آلوده نروند و مواظب جسم خود باشند. در گذشته در کشیدن قلیان افراط می شد البته اکنون اندکی مصرف آن کمتر شده است.
وقتی که چهره های شناخته شده سفیر میشوند چه اتفاقات مثبتی رخ خواهد داد؟
ما الگویی برای مردم هستیم بنابراین علاقه و ارتباط عاطفی بین ما وجود دارد که حرف مان را بهتر گوش می دهند.
از این که سفیر هستید چه حسی دارید؟
حس خوبی است وقتی می توانم در سلامت جامعه خود تاثیر بگذارم.
مهم ترین نیاز حوزه سلامت در کشور چیست؟
به نظرم باید به هر شکل ممکن از طریق رسانه ها، انتشار بروشور و برگزاری مراسم مختلف و کارگاه ها مردم آگاه شوند. ما باید مدام تابلوهای سلامت را ببینیم و ملکه ذهنمان شود.
اگر خاطره ای در این زمینه دارید برای ما تعریف کنید؟
من با افرادی مثل بچه های سرطانی کار کرده ام که آن ها را از دست داده ایم. فیلمی کار کردم که درباره دختر بچه سرطانی بود و ما زندگی نامه او را می ساختیم. در بیمارستان کودکان سرطانی فیلم برداری داشتیم که با چند کودک بیمار کار می کردیم. در این فیلم دختربچه ای با ما کار می کرد و ذهنش مشغول و سرش گرم شده بود و حال خوبی داشت. بعد از مدتی مادرش به من پیامک داد که دخترم را از دست دادم و من متاثر شدم. بنابراین سعی می کنم هر کمکی که از دستم بر می آید به خصوص در زمینه کودکان بی گناه و مظلوم انجام دهم.